Összes oldalmegjelenítés

2013. március 20., szerda

Máj tisztító


A hosszan tartó káros a májszövet kábítószer, alkohol vagy a fertőző betegségek (krónikus hepatitis B és C) van egy lassú, fokozatos halála májsejtek, ahol a helyettesítési szalagok és ezért van a kötőszövet szerkezetének máj rekonstrukció. Fokozatosan, nem alakult ki a méregtelenítés és egyéb májfunkciós (fehérjeszintézis, a véralvadási faktorok szintézisét, szintetikus hormonok). Az akut májelégtelenség nagyon súlyos állapotban.
Fogyókúra étrend
Jelentés a tisztító-és tevékenységeket támogatja a máj áll az alábbi termékek (kattintson a név jelenik meg az egyes termék információk):
1. As Fo-Ti 100 tbl. - Kiegészítő tevékenység és máj tisztítás
2. Body Washer 100 tbl. - A lerakódások eltávolítását a hajók, méregtelenítés
3. Enzýmkomplex - teljes kiegyensúlyozott közgyűlése a továbbfejlesztett szintű enzimek és superoxiddismutázou erős gyulladáscsökkentő tevékenység
4. Szálas összetett - a helyes működését az emésztőrendszer, karbantartása bél mikroflóra, csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkentése kúrach
méregtelenítő a test

Étrend-kiegészítők szerepel a rendszer, amely a fő hatóanyaga a következő anyagok:
Shidigera Yucca tartalmaz nagyobb mennyiségben szaponint - anyagok nagy tisztító-és méregtelenítő kapacitását, amelyek serkentőleg hatnak természetes "takarítók".
Édesgyökér glycirhizín tartalmaz, és több más hatóanyagok, amelyeket megelőzésére és kezelésére krónikus gyulladásos májbetegségek.
Fo-Ti támogatja a májban. Fo-Ti is lassítja öregedés, megakadályozza a hajhullás és izomtömeget, csökkenti a vér koleszterinszintjét, segít megelőzni az érelmeszesedést (artériákban véd a hrubnutím és az azt követő szűk keresztmetszetek), csökkenti a magas vérnyomást.

Felhasználási mód: 
arról, hogyan kell használni szerepel a címkén
Body alátét: 1-2 tabletta naponta 3-szor étkezés közben
Fo-Ti: 2 tabletta naponta 2x

Forrás: http://www.tachyonsupplement.eu/281-hu/ocista-pecene.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése